In de wereld van vandaag is het voor ouderen heel gezond om nog steeds geslachtsgemeenschap te hebben. Voor mannen is het probleem hiermee dat naarmate je lichaam ouder wordt, de spieren zwakker worden. Dit verandert het vermogen van een man om een erectie te krijgen. Bij oudere mannen is het erg belangrijk om te begrijpen wat de normale penis functioneert naarmate de leeftijd van een man toeneemt. Het is erg belangrijk dat verschillen in de penis tijdens het ouder worden niet worden genegeerd, hoe frustrerend het probleem ook is. Mannen moeten zich ervan bewust zijn dat er op elke leeftijd altijd hulp beschikbaar is om eventuele seksuele implicaties te helpen behandelen.

Erectiestoornissen is een aandoening waarbij mannen af en toe of permanent geen erectie kunnen krijgen

Deze aandoening werd ooit beschouwd als de toestand van een oude man en komt nu voor bij mannen van alle leeftijden. Er zijn meerdere factoren die kunnen bijdragen aan mannen met erectiestoornissen. Er is meestal een combinatie van problemen die raak werken om de erectiestoornis te veroorzaken. Meestal hebben deze problemen betrekking op psychologische en fysieke problemen. Af en toe is er geen duidelijke reden voor het optreden van erectiestoornissen, maar meestal is de erectiestoornis gekoppeld aan een fysiek probleem in het lichaam. Enkele van de problemen kunnen een of meer van de volgende zijn:

  • Overmatige stress, angst, geestelijke gezondheidsproblemen en relatieproblemen
  • Daling van de bloedstroom in het lichaam die normaal gesproken wordt veroorzaakt door vernauwing van de bloedvaten
  • Urinaire problemen of bekkentrauma als gevolg van een ongeval
  • Overmatig gebruik van drugs en alcohol en / of gebruik van medicijnen voor de behandeling van hoge bloeddruk, hoog cholesterol, prostaatkanker en / of depressie.
  • Onderbreking van de werking van de zenuwen door trauma van het ruggenmerg, diabetische neuropathie, multiple sclerose, de ziekte van Parkinson, bekkenchirurgie en de ziekte van Alzheimer
  • Andere problemen die verband houden met bloedvaten zoals hoge bloeddruk, diabetes, roken, slaapapneu en hoog cholesterol
  • Conditie waarbij de testikels niet voldoende testosteron of sperma kunnen produceren. Deze aandoening staat bekend als hypogonadisme.
  • Enkele medische problemen die uitschieters kunnen veroorzaken die erectiestoornissen kunnen veroorzaken, zijn groeihormonale problemen, overmatige cortison- en schildklieraandoeningen.

Het is belangrijk dat mannen contact opnemen met een medische professional wanneer ze zich zorgen maken over het krijgen van een erectie

Bij Nederlandse mannen is erectiestoornis een groeiende zorg. Ongeveer een miljoen mannen in Nederland hebben last van een of andere vorm van erectiestoornissen, licht of ernstig. Nederland heeft een unieke gemeenschap in die zin dat behandeling voor erectiestoornissen direct beschikbaar is zonder dat medische hulp nodig is. Er zijn meerdere online apotheken en beschikbare seksshops die direct beschikbaar zijn voor Nederlandse mannen. Nederlandse mannen en mannen over de hele wereld maken vaak gebruik van deze mogelijkheden om een behandeling te krijgen om te helpen bij hun erectiestoornissen, omdat mannen grote verlegenheid ervaren wanneer ze erectiestoornissen ervaren. Nederland biedt mannen een manier om controle te krijgen over hun eigen seksuele toestand zonder dat iemand anders hiervan op de hoogte is. Er is een grote verscheidenheid aan opties waar mannen uit kunnen kiezen bij het verkrijgen van geneesmiddelen tegen erectiestoornissen buiten een georganiseerd gezondheidszorgsysteem.

ED-medicijnen online

Het probleem dat ontstaat bij mannen die via online apotheken en seksshops medicijnen tegen erectiestoornissen krijgen, is dat mannen meestal maar de helft van de symptomen behandelen die verband houden met hun erectiestoornis. In de meeste gevallen kunnen mannen een medicijn krijgen waarmee ze enkele van de fysieke implicaties voor een korte periode kunnen behandelen. Het probleem hiermee is dat de symptomen van erectiestoornissen slechts tijdelijk worden verlicht, waardoor het onderliggende probleem waardoor de fysieke implicatie optreedt, nog steeds aanwezig is. Het andere probleem is dat elk psychologisch probleem dat bijdraagt aan de erectiestoornis uiteindelijk wordt genegeerd. Alle stress, angst, geestelijke gezondheidsproblemen en problemen met relatieproblemen die bijdragen aan de erectiestoornis, bestaan uiteindelijk niet in het zelfbehandelingsproces.

Dit kan er weer toe leiden dat mannen meer van de medicijnen gebruiken dan wordt aanbevolen. Bij het gebruik van medicijnen worden geen resultaten waargenomen, mannen zien hun dosis verdubbelen in de hoop een effectievere ervaring te veroorzaken. Helaas is dit niet het geval bij het gebruik van geneesmiddelen tegen erectiestoornissen. Geneesmiddelen tegen erectiestoornissen kunnen het tegenovergestelde effect hebben als ze niet worden ingenomen zoals bedoeld.

Gepubliceerd door Henk-Jan Andijk

Ik ben een arts uit Amsterdam, Nederland